Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a baby to przecież straszne stowry lecz jednak mamy do nich amory i o serca zabiegamy na randki zapraszamy bo na miłość nie jeden był chory
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o to chyba prawdziwy wątek o mnie gdyż w treści do realu podobnie jam jest prężny w barach potężny i czuję się bardzo sfobodnie
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 na te częste wzwody jest recepta ; częste wsadzanie do lodowatej wody.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 oj wolałbym zamiast tej strasznie zimniej wody pożytkowac w gorącej szparze swoje wzwody
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 myślę że nadmiar energii i wzwody spożytkujesz na następne zawody.;)
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a może je obejrzę w telewizji?
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 fajnie by było jakby pokazali dużo kamer i tłum na sali a ja zdobywam złote medale i laury i jestem w chwale ale to tylko marzenia które może są do spełnienia ale bym musiał ostro trenować lecz ja wolę na poezja.org buszować
stanislawa zak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wzwody w szparę między drzwi czyż tak nie lepiej ci?
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 na pewno gorzej by było źle by się to skończyło i miałbym problemy z ciałem a ja tego wcale nie chciałem więc celibat dobrym myśleniem uratować członak jest mym postanowieniem
stanislawa zak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ratuj członka i członkostwo, gdy je stracisz- już dziadostwo i celibat nie pomoże gdy dziurawiec będzie toże
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 straszne wieści wiatr rozświstał że mój członek jest jak glista więc ja muszę jadać seler by szybko naprawić feler
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 świetnie gdy w chwale marzenia się spełniają ale są takie które nigdy spełnić się nie mogą i po latach dziękuję za to Bogu.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja wierzę i mam nadzieje że się jeszcze nie jedna nadzieję
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 by naprawić feler to nie tylko seler musisz stale ćwiczyć ciało by wszystko jędrniało potem do poleru szmatka aby skóra była gładka.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 oprucz szmatki zda się kremik lub włożenie członka w dżemik i potrzymać kilka minutek albo zrobić kilka minetek
stanislawa zak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie, nie kremik lecz gips może nadziany gwozdziami jedynie pomoże
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 eh!Macieju ! za menu? to się zdarza bardzo głodnemu.
Miłka Maj Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 członek w zwodzie między dechy? oj, nie zazna tam pociechy wióry może i polecą ale zadry w członku siedzą;))
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 zostawcie mego członka w spokoju bo nie masochista i chce do boju zdobywać wszystkie ciemne szparki aż mi przechodzą po karku ciarki
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 No i cały jest obdarty może lepiej zagrać w karty.
Rekomendowane odpowiedzi