stanislawa zak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 chaos wielki i wy-naturzony gdy Michał Krzywak dostaje od żony
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd te wieści są u licha Krzywak się tu teraz pyta... węsze jakiś spisek, zmowe moja loga* niech odpowie *loga - kij do bicia żon
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd te wieści są u licha Krzywak się tu teraz pyta... węsze jakiś spisek, zmowe moja loga* niech odpowie *loga - kij do bicia żon a nie powinno być laga a nie "loga"
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd te wieści są u licha Krzywak się tu teraz pyta... węsze jakiś spisek, zmowe moja loga* niech odpowie *loga - kij do bicia żon a nie powinno być laga a nie "loga" A wcale nie. To bezpodstawna i szykanująca, podejrzliwie zaczepna uwaga. Loga to loga, a nie żadna laga. :) (zresztą można zapytac Dziewuszki, ona wie...)
Miłka Maj Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 pomysł to wynaturzony; chłopy logą biją żony?
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyśl mądry i sprawdzony tylko logą trza prac żony
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto kiełbaski w lesie wcina kto kijaszkiem tam wywija kto o lodze dostał wieści kto przestraszył się jej treści ?
M._Krzywak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na to jedna rada jest jeden w domu drugi... gdzieś.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jej i jemu dobra rada mieć sąsiadkę i sąsiada
Rekomendowane odpowiedzi