Amras_Elensar Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Lubię jak piorun uderza w głowę i elektryzuje pomysły Pięknie się wtedy przeklina tak lirycznie z bezbłędnym akcentem Burzą mózgu trzeba pokierować dobrze rozdmuchać Po co zamykać ją w szklance? Ulewa to nie pranieKurwa w zwykłej Frani spiera się bardzo i jest prostacko wyżęta
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 mocno, wyraziście... bardzo bardzo dobry:) zbierasz plusa ode mnie i od mojego brata Trzymaj się cieło Agata
Eugen De Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mocno wyakcentowane i pioruńsko elektryzujące. Pozdrawiam i gratuluję.
Ona_Kot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nawet, nawet chociaż ostatnio trudno o moją przychylność - to zmęczenie gniotami tutaj się przychylam - choć jednak nie robię w gatki z wrażenia :) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Przyjemna rzecz. Chociaż tym piorunem w głowę... No coż, można oberwac. Ja na tak. Pozdrawiam.
Amras_Elensar Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dziękuję za opinie. Szczerze to się trochę obawiałem opini, a tu miłe zaskoczenie. Kocico: Dziękuję za przychylność. M. Krzywak: Dobrze że ja nie oberwałem od was piorunami:) Eugene De: dobrze ze tylko elektryzujące:) Luthien: Podziękuj bratu a i sobie za subiektywizm:)
Rekomendowane odpowiedzi