nefertari Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 w poczekalni bezsensu wynudzę się aż w końcu trzasnę drzwiami robiłam już tak w przyczajeniu z kieliszkiem w dłoni szarpałam się z klamką gdy przeciąg perfum innej przeganiał złudzenia i zostawałam z kolejnym łykiem w gardle a przecież niczego nie chcę pieprzę w kółko pierdoląc się z kolejnym dniem i uśmiechami za cztery złote amatorszczyzna obraz z głębi lustra wygląda jak moja twarz i syczy przez zęby jakby chciał tym sposobem zagłuszyć śmiech może nie chcieć przemyka przez którąś klepkę i zagnieżdża pod sufitem przecież on nie ma pojęcia a ja nie muszę się pakować
M._Krzywak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mocne uderzenie. Wulgarne, ale to nie szkodzi ( mam wrażenie, że ten dzień jest żywcem wyjęty z jakiejś gównianej pracy, np. w hipermarkecie,l he he). Czytałem przeżywając, wiersz jest napięty i emocjonalny. Dla mnie bomba. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 a ja jestem przeciwnikiem wulgaryzmów w poezji, bez nich frustrację też się da wyrazić, a tak to tylko zaśmiecają strofy wiersz nawet nawet, ale przez wulgaryzmy pozostał mi niesmak na oczach nisko się kłaniam i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 mnie się sama treść podoba, forma również. szczerze mówiąc to nie przepadam za wulgaryzmami w poezji i trochę drażni mnie trzecia zwrotka. ale ogólnie + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ona_Kot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ogólnie w porządku pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi