Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 odnajduję drogi prawd niedotykalnych zbawcza nić jak przyjazna dłoń wśród wybujałych mgieł wypłakane pejzaże niekiedy kolce wbite paznokcie skóra ze stóp wtedy ciężar z serca bo czuję że żyję
nefertari Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 lepiej mi się czyta bez pierwszego wersu. zrezygnowałabym z "ulewy z oczu", bo wczesniej były już wypłakane pejzaże. koniec wiersza przyszedł (jak dla mnie)pewnym zaskoczeniem, nagle - ładnie malowany klimat został urwany krótkim stwierdzeniem. czuję niedosyt:)
Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nef, dziękuję. Ta urwana końcówka ma swoje znaczenie, ale zgadzam się z Tobą w kwestii "ulewy" oraz I wersu. :) Fenkju and happy New Year!
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nareszcie jesteś. Fajny. Rozumiem, że żyjesz, bo dostajesz w d... Gdybys jeszcze te ciężary na serce, jeszcze lepiej by się czuło, że zyjesz. Noworoczne.
Lady_Supay Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Paradoksalnie - "z", znaczy "na". Serdecznie. E.
Espena_Sway Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wiersz mi się podoba. zakończenie odczytałam jako nagły powrót do rzeczywistości. wyraźny klimat na + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ona_Kot Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 niezłe od "wybujałych mgieł" wcześniej zupełnie nie dla mnie pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wybujałe mgły mają swoje zalety, co kto lubi, ja tak! pozdrawiam nowo..serdecznie i zdrowia życząc!ES
Rekomendowane odpowiedzi