Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 urokliwej gitary dźwięki ułożyły się same w słowa łakome dotyku twej ręki spragnione pieszczoty od nowa rozprowadzam po niebie tęczę wielka chmura goni obłoki za ocean wysyłam wiersze płyną wartko wersów potoki tu nad rzeką wierzba się słania bocian gniazdo na dachu uwił zapatrzona w wody odmęty nie słyszałam ballady grania więc tylko mi powiedz jeszcze jakiego koloru są słowa i zaśpiewaj mi potem więcej rozkochaj dziś w sobie od nowa
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...to ma się dać zaśpiewać! Mamy tu może kompozytorów? ...a tak na marginesie nie wiem,czy skądyś czegoś tu nie ściągnęłam.Jeśli, to zrobiłam to nieświadomie.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na piosenke sie nadaje.Bardzo ladny wiersz, bo jak najbardziej w moim stylu..Do ulubionych
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękne dzięki,Dormo pozdrawiam!!!
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tylko dlaczego układ rymów złamany w trzeciej strofie? Tylko nie mów, że to ma być refren... Pozdr.
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tu się zgadzam Panie Mirku rym złamany ale tak mi jakoś malował się obraz....Bardzo to brzmi żle? Pierwotnie napisałam: "tu nad rzeką wierzba się słania zapatrzona w wody odmęty nie słyszała ballady grania kwiat po rzece płynie zwiędnięty więc...." ale ten zwiędnięty kwiat i wierzba zapatrzona w wodę za bardzo mi melancholią trąciła i zmieniłam sama zmieniłam mogę coś jeszcze zmienić Tu mogę zmieniać, bo to jest utwór eksperymentalny! LOL! [sub]Tekst był edytowany przez Iris_IK dnia 14-11-2003 18:31.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Iris_IK dnia 14-11-2003 23:05.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi