neco83 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Warto, warto żyć! Dla Twych oczu pięknych, Serca tak dobrego I ust ponętnych. Choćby działo się coś złego Ty zawsze mnie pocieszysz. A gdy słowa z ust nie płyną Ty serce moje słyszysz. Warto, warto żyć! Słowa te nigdy nie zginą, Tak jak szczere uczucie I płomień w sercu płonący; Ja przez całe życie, Mocno Cię kochający. Dziś, choć tęsknotą przeszyty, Piórem do stołu przybity, Wiersz piszę Dla Ciebie. Wzdycham... I przez ciszę Powtarzam: warto, warto żyć...
kalina kowalska Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 13 lat - górna granica wieku autora, która usprawiedliwia taki poziom pisania moim zdaniem pozdrawiam
Panna Cogito Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 no tak niby zalatuje totalną tandetą ale ten wiersz ma w sobie coś takiego....wesołego!Mimo ,że nie potrafiłeś przelać na papier słów w sposób niepowtarzalny mnie się udzielił bardzo wesoły nastrój! Próbuj dalej! pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Kolejna słaba praca w Pana wykonaniu. Czekam na coś naprawde godnego uwagi. Pozdrawiam AE
Tali Maciej Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 czytając kolejny wiersz mogę stwierdzić tylko jedno, monotematyzm, to do treści, co do stylu constans niskosie kłaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi