Miłka Maj Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 dostałam twoje usta tak grzeszne nienamacalny dotyk przyjęłam w zatraceniu rozsądku potem zamknęłam świat w jednym zdaniu całuj mnie jeszcze
Quimeen Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie chwyta. Temat wyprany, do tego grzeszne usta i to "tak" pretensjonalne. Zatracanie, dotyk - nie. Słaba puenta. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 "niegrzecznie nienamacalny" - coś strasznie nakombinowane. Ogólne wrażenie - słabe, zbyt niedorosłe to dla mnie ( oj, nacałowałem już się po wsze czasy). Może podejmując taki temat spróbowac bardziej prowokacyjnie? Pozdrawiam!!!
Miłka Maj Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż...jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził, pozdrawiam;) M.M.
Miłka Maj Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kombinuj, kombinuj, może dopatrzysz się prowokacji;)) Nacałowałeś się i już koniec? Ja nie mam dosyć, Pozdrawiam/M.M.
Miłka Maj Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne! Ciepło i ;) M.M.
Rekomendowane odpowiedzi