Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać paluszek, Okazać czułości okruszek. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać dłoń, I czułość rośnie doń. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać rękę, Uczucie rodzi się piękne. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać ramiona, Namiętność wzrasta płonna. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać pysia, Słodkie – całować już od dzisiaj. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać piersi, Tak mógłbym tylko je pieścić i pieścić….. Niech się Pani nie boi, Proszę dać się oswoić. Proszę pozwolić potrzymać swe ciało. - kochania było by mało i mało…… Niech się Pani nie boi Proszę dać się oswoić……..
Ewa_Kos Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 niech się Pan nie boi tu są sami swoi dawno oswojeni w bojach zaprawieni już od czasów Troi A pani nawet gdy chciała nas się bać nie musiała my od dawna prawdę znamy po co wiadome części ciała mamy i pytać się Pani nie musiała...
le_mal Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 pani lubi pieszczoty lubi też pocałunki lubi po pleckach drapanie a najbardziej jak panu... wystarczy siły.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zwykle -prowokacja bo jak toczy się akcja to: "do czego doprowadziłeś....... dotknij jak mi serce bije.... ja już mam dość.... ta twarda kość... ............... i co killka dni w słuchawce głosik dźwięczy: ja mam ochotę .... wpadnij na trochę... ja w to nie wchodzę - potem to męczy.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. historia w schemacie: od paluszka do łóżka panie to dobrze znają a jednak ulegają i może jest ciekawiej ale kto wie?????
Rekomendowane odpowiedzi