Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo często wraz z upływem czasu zmienia nam się perspektywa. Niezwykle ważne sprawy stają się mniej ważne, wielkie problemy maleją, a jakieś nieistotne szczegóły wypływają na powierzchnię zarysowując sens naszego istnienia. Różnie z tym bywa. Dziękuje i pozdrawiam.

Każdy miał w życiu różnych nauczycieli, szczególnie ciekawe są czasy podstawówki. Potem człowiek czegoś innego wymaga od nauki... ale podstawówka to jest miejsce w którym nie każdy nauczyciel sobie radzi. Zwykle stosują jedną z trzech strategii (ja sobie ich tak potłumaczyłam). Ta z wiersza jest najsmutniejszą z nich. Siedzi taki nauczyciel, coś tam mówi, cała klasa gada, śmieje się i właściwie to nikt nie słucha. Nie wiadomo czemu te lekcje służą, bo nikt z nich niczego nie wynosi, nawet ten, który bardzo by chciał, ponieważ nie pozwolą mu na to inni.    Pozdrawiam :)    
    • @Sylwester_Lasota Sylwestrze, a gdzie zniweczyłam treść, chętnie poprawię :) @Waldemar_Talar_Talari można przespać randkę Ale myślę, że jak się śpi i zaśpi, to i tak się kocha, pozdrawiam :)   @Marek.zak1Krótka drzemka w dzień, nie jest zła, pozdrawiam :)
    • @Berenika97 Bardzo dziękuję!!!   Batis to przykład na to, że odwaga nie jest tam gdzie się potocznie mówi :)   Mówią: nie jest mężczyzną — a trzyma miasto.   Wola nie pyta, co ci zabrano — tylko czy stoisz.   Pozdrawiam

Nie zmam takiego stanu. Po prostu przejeżdżałem przez Niemcy, gdy to wspomnienie zrodziło się w mojej głowie. Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam.       Dziękuję Alu. Pozdrawiam        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...