dykydyk Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Miłość? Zdeptana serialowym życiem, z ekranu maszerując w łóżkach się chowa. Stop! Uważaj! Keczup na frytki wylewam a może ketchup? Dzień zżyciem w sałatce solą doprawiam, czasem tez pieprze. Dziś jednak nie trzeba, smak wyśmienity. Tu spędzić chce wieczór, choć to dworcowy bar. Gdzie menel na bułkę zbiera. A w kącie duży kosz stoi na porcelanę taniego użytku. Ty blisko siedzisz, słyszę Cię. Widzę jak ukrywasz czoło. Czy to coś zmieni? Herbata z landrynką smak nadal będzie miała słodki. Wypijmy ją razem, łykami małymi. Choć pociąg na peron już wjeżdża. To nic, za chwile będzie drugi…
Ona_Kot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 nie podoba mi się z powodu: *zbyt małej zawartości wiersza w wierszu *braku związku między tytułem a treścią *błędu w słowie "pieprzyć", które w 1 os. l. poj. brzmi: pieprzę *zbędnych inwersji, majacych chyba uczynić tekst poetyckim, a czynią nienaturalnym i sztucznym pozdrawiam
dykydyk Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 * „…zawartości cukru w cukrze…” * a jednak jest * ę, teraz ok.? * "bo ciebie kocham jak ptak kocha drzewko gdy chmurka słonko tuli do snu" pozdrawiam
Gekon Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ahahhaa jestem za dykydyk plus ode mnie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi