Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 że jestem pospolity, szary i brzydki że utytłany w ziemi i błocie że rosnę byle gdzie, w gnoju przy płocie że byle kto może mnie opiec? a frytki, placki, chipsy, zupy sałatki, knedle, kluski, pyzy a jak mnie zgnoisz, sfermentujesz, i wesołuchy swąd poczujesz
czarna Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 gdzie ten kartofeeeeel [uu] słodki i sypki ech! gdzie są te chipsy i frytki? gdzie ten ziemniaczek [mhm] prawdziwy taaaki gdzie ten hultaj jeeeest??? pewnie w sklepie na straganie siedzi cicho jak ta myszka albo w kuchni pod zmywakiem mruga "okiem" bazyliszka na stołówce na talerzu dumnie lezy przy kotlecie albo w barze wraz z poetą układają rym w duecie układają rym w duecie układają rym w duecieeeeee gdzie ten kartofeeeeel? [uu] prawdziwy taki no gdzie?
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 swąd to nie jest jakaś przeszkoda na całym świecie jest taka moda żeby z kieliszka pić kartofliska.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do McDonalds polaz
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepiej z dupką no i z kubka
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 można i z kubka można z wiaderka a kiedy wszyscy przyjdą do kupy będzie czas by dawać ..... buzi. ;)))!
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 gorzała to jest coś paskudnego a ja wam powiem jeszcze do tego że gdy ją lejesz do gardła swego nigdy nie powiesz czegoś mądrego.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 kartofel bywa przedmiotem satyry bo u nas jak już to-królują pyry
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 gorzała be? no dobra kobitki przejdźmy na frytki
le_mal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 jak kobitki frytki to chłop może bitki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 na kaca pyzy i talerz kartoflanej zupy i znowu bierz się do du..
Rekomendowane odpowiedzi