Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Rozliczne V
na dziobach wiszą
Na dziobach stoją
Ogarniają zbiory
Tak dzielnie są Fau
Powiedziane literami
Tracą to czym są
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. Dziękuję za niezwykle trafne słowa - obraz „erzacu” idealnie oddaje tę toksyczną pustkę. Ten tani falsyfikat, ten fałszywy świt, karmi się ciszą, nie dając nic. Choć zaciska pętlę, kradnąc oddech mój, pamiętam - to wciąż ja toczę ten bój. @wiedźma @Rafael Marius Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. -
Przez Migrena · Opublikowano
nie wybuchło wessało nas w wyrwę po słowach zaczęło gęstnieć brać wspólny oddech czułem pod kciukiem pulsowanie splotów wyładowania na krawędzi rzęs powietrze między nami ścierało się w opiłki gdy dłonie przesuwały moje brzegi pod światło zbyt długo by udawać przypadek nie cofałem rąk słuchałem jak pod skórą przesuwa się tętno obce a już zsynchronizowane jakby przyszło do mnie wcześniej niż ja do niego jak ciała w jednej osi milimetr po milimetrze świat rozwarstwił się między łopatkami pod ciężarem nas ciepłym żarłocznym i właśnie wtedy z tej kruchej równowagi stężało - przeszyło na wylot zostając w środku tam gdzie nie ma już jak oddzielić siebie od niego
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne