j.renata Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Przestrzeń znów obrosła bluszczem wyznaczając nowy tor Spętani galopujemy łeb w łeb z marzeniem przed nami tu i teraz niedoścignione może wychodząc na prostą z czasem okiełznamy rzeczywistość
aksja Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wyrażny ruch dynamika w wierszu!! tyle myśli wplotłaś ! "z czasem okiełznamy rzeczywistość " afirmacja zycia tu i teraz... warto dązyc do tego stanu. zatrzymałam się przy tych słowach, aby zobaczyc siebie w tym "tu i teraz" i czuję że dalej jestem w galopie- podobnie jak ty jolu! a wowczas trudno zobaczyć lepiej, wyraźniej :) pozdrawiam cieplutko wieczorowa porą
j.renata Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Aksjo dziękuję za oczy szeroko otwarte mam nadzieję, że w cwale pozbędziemy się tych pęt pozdrawiam gorąco
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Podoba mi się. Dynamiki nie czułem może tak mocno przez późną porę, ale plus jest. pozdrawiam /Arek
j.renata Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 dziękuję Nieśmiertelny Akadiuszu pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi