Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziękuję bardzo, dopiero " raczkuje ".
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez APM · Opublikowano
@bazyl_prost ? @Jacek_Suchowicz pięknia pochwała życia. Zostajemy gdzieś w księgach zapisani i tylko te zapiski żyją, jeśli my nie żyjemy naszym życiem. @wierszyki Dziękuję @Berenika97 Dziękuję, od wczoraj świętuję ii mam nadzieję, że to świętowanie tak szybko się nie skończy. -
Przez Gosława · Opublikowano
A ja znam taką wyliczankę Pani Zo Zo Zo Pani sia sia sia Pani Zosia męża ma A ten mąż mąż mąż Pije wciąż wciąż wciąż Przebił wóz Przepił las I żonie do łóżka wlazłZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Berenika97 to ja jestem zachwycony Twoim wierszem ktory mnie emocjonalnie rozpalił. jestem zachwycony Twoją koronkową uważnością i literacką czułością w rozbiórce mojego, a przecież i Twojego wiersza. dziękuję Ci Nika bardzo :) uśmiechy dla Ciebie :))))) @Leszczym dziękuję Michał. czytac takie słowa od Ciebie to zaszczyt. @viola arvensis dziękuję Cyganko za wzruszający komentarz z emocjonalnymi akcentami osobistymi. to zawsze podnosi rangę słów komentarza. miło mi bardzo, że jesteś bo Twojej obecności właśnie pragnąłem. milutkie uściski dla Ciebie :) @Nata_Kruk inspiracja zrobiła robotę !!! ja tylko dorzuciłem do poetyckiego pieca garść refleksji. dziękuję Nata ! -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
.. ja także, wzruszają mnie organowe koncerty. Chór.. chórki... miła rzecz... ;)
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne