51fu Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 * * *piotrowi g. sobeckiemu nie potrafię się wyświetlić w telefonie. twarz przedstawiam ciszą. łatwo poznać. coś mi mówi że tłumaczy się inny. słowo daję. od nowa uczę się chodzić i omijać znane miejsca pomiędzy strofami. rzucam mięso które z trudem odchodzi od kości. od zmysłów. pokornie wraca do siebie. do mnie należy imię jak ostatnie słowo którego jeszcze nie znam. boję się że strąci gwiazdki.
ot i anka Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 podoba mi się. Chciałam wypisać najładniejszy fragment ale całość jest dobra:) pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 wspaniała zabawa słowem, jestem na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 i to się właśnie nazywa umiejętne manipulowanie enterem, tak się właśnie ludziska tworzy wieloznacznośći więc ludziska, czytać, uczyć się i komentować a autorowi tylko pogratulować nisko się kłaniam i pozdrawiam
51fu Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 ot i anka — Dzięki stokrotne. Espena Sway — No, to jest mi fajnie. Tali Maciej — Rety, dzięki bardzo. To ja się kłaniam jeszcze niżej. Pozdrawiam wszystkich. // 51
stanislawa zak Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 prawda, ciekawa forma ale jeszcze ciekawsza zabawa słowem, pozdrawiam ES
51fu Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dzięki bardzo za akceptację. Pozdrawiam Cię. // 51
Ewa_Kos Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Bardzo mi się podoba,może nie uwierzysz, ale spróbój przeczytać drugą zwrotkę szybciej niż pierwszą.Moim skromnym zdaniem wtedy to ma jeszcze większe znaczenie( jak dla mnie) Pozdrawiam wieczorkiem w sobotę. EK
Julia Valentine Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 bardzo na tak; jest w tym wierszu coś osobistego i zarazem bardzo dobrze znanego czytelnikowi; sytuacja peela rysuje się jasno i każe odnieść ten obraz do siebie; forma, wg mnie świetna, aczkolwiek się nie znam więc chyba nie powinnam się wypowiadać; pozdrawiam serdecznie
51fu Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ewa Kos — Dzięki za komentarz i radę. Spróbowałem. Julia Valentine — To ważne słowa. Jakie tam 'nie znam się'? Dzięki bardzo za lekturę. Pozdrawiam. // 51
Rekomendowane odpowiedzi