kasia kumańska Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Kiedy na Gołębiej cicho przytulają mnie zimne kamieniczki ... jest mi tak ciepło. 1
M._Krzywak Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 szczególnie przed egzaminem!!!!!! Gołębia to historia i faktycznie, jest w tych kamieniczkach,hm, zaduma, jakiś inny spokój. ale to nie cały Kraków, chociaż jak dla mnie - całkiem przyjemnie. Pozdrawiam.
Niebieska__Anielica Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Kasiu zaskoczyłas mnie .. bardzo pozytywnie...tylko czy czasami bywa goraco..zamiast ciepło. Pozdrawiam Joasia
kasia kumańska Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie wierszykiem i komentarze. Pozdrawiam- Kasia
vacker_flickan Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 a w Krakowie na Brackiej pada deszcz a wiesz, co w Warszawie? „na ulicy Brackiej jest burdel na kółkach...” już to komuś pisałem na tym forum, no ulica, jak ulica, zdecydowanie za mało zresztą w Krakowie i tak wszystkie ulice prowadzą do Rynku:P
Oscar Dziki Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 na dłuższą metę te kropki to niewypał poza tym obrazek krótkie formy opanowałaś pora na cos dłuższego wysil sie
Regina Misztela Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 na golebiej jest moj wydzial..golebia..obok mojego domu..golebia..24..
Rekomendowane odpowiedzi