searchingFOR ufoS Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 kamienica drży kiedy przejeżdżają obok ciężkie samochody przechodniu, tylko Ci się tak wydaje kiwasz znacząco głową - zabudowa przedwojenna byłeś w Pradze - tam jest więcej takich pięknych kiedy kończy się odliczanie ostatnich kuchenek mikrofalowych słyszę jak modli się o nowe perspektywy bo starym coś wypadło kiedy wbiegła z płaczem po schodach w pokoju gdzie światło nie peszyło roznegliżowaną intymność myła stłuczone kolano
Espena_Sway Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 widzę że szykuje się debiucik, muszę przyznać że całkiem dobry :). wiersz ciekawy, zminiłabym jednak tytuł ponieważ jest jak dla mnie nijaki. pozdro Espena Sway :)
drewniane palce Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mnie sie tytuł własnie podoba. dziwaczna wersyfuikacja, zupełnie pozbawiona logiki, skończ najpierw myśl, dopiero potem zaczynaj kolejną strofę. a wg mnie, jak na debiut to zupełnie świetne perspektywy, jak widze postać z pana/pani myśląca, zaczynamy od warsztatu, słuchamy, dopracowujemy, potem z cąłkiem niezłym kawałkiem wchodzimy na forum i wszyscy doceniają za udany pierwszy wiersz. pozdrawiam, czekam na dalsze.
Rekomendowane odpowiedzi