Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 pełnia księżyca odpływ rzeki życia z otwartych żył a może morza przypływ pozytywnych wrażeń w labiryncie zwięzłości blask światła odbity na ostrzu noża skrzep-przeszłości po rękach ściekająca teraźniejszość przyszłość ulotna jak dym gasnącej świecy
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 pamiętam go z warsztatu he podobał się tam choć był maglowany to chyba został bez zmian albo lekko podrasowany pozdrawiam T
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 lekko zmieniony, ale długo leżał , za długo....
jasiu zły Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Fajne... Ładnie brzmi. Nie polecam jednak bawić się tym doklejaniem słów za bardzo - to może jest fajnym pomysłem, ale na dłuższą metę będzie bełkot wychodził. Ale wierszyk niczego sobie. Mam tylko jedno drobne zastrzeżenie: "jak dym na gasnącej" -dym NA gasnącej świecy? Nie, raczej nie NA, może Z? Może w ogóle bez przyimka? Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no rzeczywiście przyimek zbędny, już zmieniłem co do doklejania to całość powstała ze zbiegu słów "rzeki życia z otwartych żył a może morza przypływ" resztę dopisałem już pod tą strofę rzęźiły mi te słowa w głowie i je wylałem na papier dzięki za komentarz nisko się kłanim i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 beerawuo! podoba misie!!!pa!
Ewa_Kos Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Macieju zmieniliście się na plus...Pozdrawiam ciepło. EK
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 stasiu dzięki za misie, wystroje nimi pokoik nisko się kłanim i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 dzięki Ewo za tak miłe słowa również ściskam ciepło w ten wyborczy dzień nisko się kłanm i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 co do fragmentu z teraźniejszością to myślałem już o nim wcześniej, ale jakoś rzadne słowo mnie nie przekonuje, było już dzisiaj, ty proponujesz "teraz" a ja mam ciągły dylemat, co do rozenterowania to fakt trochę wiersz wyszczupliło z tego powodu, w aspekcie rozpisywania się hmm wiem więcej domysłu dla czytelnika, ale boję się, że minimalizm, niezbyt duża ilość słów może być niezrozumiała dla odbiorcy dzięki za koment nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tomasz Obłuda Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 eh szkoda,niby dobry,ale liczyłem na więcej,jeszcze popatrze.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi