Bezdomny Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 kto mnie wysłucha, gdy wszyscy milczą kto mnie zobaczy, gdy każdy gazetą twarz zasłania kto mnie oszuka, gdy nikt nie kłamie tak bardzo chcę być człowiekiem
Marian Koń Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 banał, widać trochę oryginalności w twarzy za gazetą, reszta zlepek cudzych myśli, chęć się odnalezienia w społeczeństwie tak czerstwa jak chleb w moje poniedziałkowe śniadanie ...
czarna Mala Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 przeszkadzają mi tylko powtórzenia "kto mnie" gdyż sprawiają że wiersz staje się banalny...zrób coś z tym...reszta jest ok pozdrawiam serdecznie:)
drewniane palce Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 zgadzam sie z panią marią, banał, nic odkrywczego, wszystko na ławę, zlepek kilku cudzych myśli, nawet jeśli sam też je znasz. nie godne zachodu, ani twojego, ani naszego.
stanislawa zak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 zainteresował mnie twój temat ale pokombinowałabym coś z banałem a może tak kto mnie wysłucha gdy twarze z gazety głucho patrzą na obie strony - powie prawdę gdy każda twarz za gazetą witryny sklepu z zabawkami kto wysłucha nicniewiedzącego pragnącego być (z) człowiekim za cenę wzrostu stopy zyciowej
Syn Marnotrawny Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 /cięcie... :)/
Agata O Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 trochę paradoksalne
Rekomendowane odpowiedzi