magdalena13 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 kastaniety dla kobiety wystukują rytm ta kobieta dla poety tańczy,wiedzie prym ten poeta pisze kwiaty śle jej bukiet róż stara baśń jak zycia złodziej nową prozę tworzy już
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie przepadam za rymami, choć przyznam że w tym wierszu nie działają na nerwy. pomysł niezły, jednak niektóre zwroty użyte przez ciebie zalatują banałem; 'ten poeta pisze kwiaty śle jej bukiet róż' . pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne wiersze Espena Sway :)
magdalena13 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 to prawda banał się zbliża pozdrawiam Cię i podziwiam dzięki za koment
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. [email protected] :)
jasiu zły Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Szkielet wiersza jest oklepany (pewnie na wielu szkolnych przedstawiniach). Jezli forma miala podkreslic banal tresci, tudzież ironizować to może być, ale kto d tego tak podchodzi? Kicha, jednym słowem.
magdalena13 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrówka dla Ciebie ;] i czekam na kolejne komentarze [jak mnie nie wyrzucą]
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 wiersz jakiś taki hmmm banalny niby prostota obleczona głębią ale no właśnie jest tutaj duże ALE więc posiedziałem trochę przy nim i diametralnie zmieniłem TomixChore przeznaczenierytm kastanietów balsamuje damskość wsiąka głęboko w kobietę ona tańczy dla poety jak masło jej ruchy przypominają pisanie na gorąco czymś do pisania bawił się jak po mapie tak po niej z dystansu przez jedno oko otrząsnąwszy głośnym tonemubierz się kobieto ja nie piszę aktów *obydwoje wyszli tamtego razu z siebie
jasiu zły Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrówka dla Ciebie ;] i czekam na kolejne komentarze [jak mnie nie wyrzucą] A za co mają cię wyrzucić?
magdalena13 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 pozdrawiam Cię Tomku i dziękuję ŁAŁ podoba mi się Tomix jestem pod wrażeniem czujesz 'blusa' a może flamenko........ zrobiło się gorąco prawie jak przy Rumbie zachowam Tomix jeśli pozwolisz tylko dlaczego ''chore przeznaczenie'' wolałabym; prawdziwe zauroczenie, ale to zbyt banalne, czyżby wszyscy poumierali??? ............i ta diametralna zmiana jest Pyszna :* ptaszyna
magdalena13 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 szanowny jasiu zły-(dziwnie brzmi) wpadłam do Was choć wiem że wroną nie będę ale drzwi były otwarte to co miałam robić jestem póki grają
scannet Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 umyśle ty wielki poeto wśród róż ten taniec to baśń reszta to kurz w baśni ten rytm będzie potęgą lecz dla złodzieja tylko mitręgą
Rekomendowane odpowiedzi