Leszek Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ponad drzewami zamrugała gwiazda, taka co spełnia najskrytsze marzenia. Nie powinienem głębią pragnień szastać, pozwalam myśli powoli dojrzewać. No bo powiedzcie czego mi brakuje, kiedy codzienność do mnie się uśmiecha? Nie potrzebuję szczęścia szukać dłużej, topi się serce w migoczących świecach. Już nie rozświetla nikłe światło mroku, jednakże ciemność nie doskwiera więcej. Najmilej ciepło roztkliwione poczuć bez żadnych czarów i szczodrości gwiezdnej.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Gdy noc gwiaździsta i księżyca pełnia, To gwiazda spada - co się rzadko zdarzy. Choć taka gwiazda żadnych próśb nie spełnia, Jednak przyjemnie tak sobie pomarzyć.
Leszek Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku zachwyciłeś mnie swoimi słowami. Dziękuję i pozdrawiam. :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku zachwyciłeś mnie swoimi słowami. Dziękuję i pozdrawiam. :) Leszku Twój wiersz bardzo mi się podoba , przepraszam, taki realizm.Pozdrawiam Jacek
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Lesiu jak zwykle ująłęs mnie klimatem wiersza :) aż mi się zachciało tej gwiazdki, standardowo duży + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Beenie M Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 I oby codzienność uśmiechała się do Ciebie dalej. Ode mnie plus (dla Jacka Suchowicza również). Pozdrawiam serdecznie Beenie M
Roman Bezet Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ta deklaracja do mnie przemawia: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale widzę sprzeczność z czynami: :) Wiersz dopieszczony do przecinka. I choć ten nastrój mnie zbyt męczy - pozwolę sobie autorowi pogratulować. pzdr. b
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Leszku, mam wprost nieopisaną przyjemność, obcując codziennie z Twoją poezją. Pozdrawiam zaczarowana :)
Jadwiga Janota Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Czuję podobnie, choć wyrazić nie potrafię. Pozdrawiam JJ
Leszek Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Alu, Jadwigo jestem zaszczycony Waszymi odwiedzinami. :)
Rekomendowane odpowiedzi