Anna Kowalczyk Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 niestety nie czuję się rozproszona przez goniące mnie incydenty wchodząc do pokoju pełnego kroków i szeptów poprzednich lokatorów zawieszam cię czerwonym paskiem na moim nadgarstku bez precedensu zanurzając ironię w herbacie rozgrzewającej resztki ciała rzucone na łóżko udając dotyk nie swój cytuję również cudze gesty i miny z szyderczym wykrzyknikiem a po czarnej minucie nabiję na igły dłużników wspomnień przez ciebie się pokaleczyłem dziwko jednym ruchem wygraweruję na drzewie odpowiedź wyprzedzając slalomem marginesy z półświatka grając na zwłokę przetrzymam twój oddech w hermetycznej kieszeni gdy sublimując własne dążności rozkrzykniesz się dekoracyjnie subordumania przywitam deszczem molestującym dachówki z przypadku tak samo jak przepieprzony urlop nie przegryzie się przez dzień ni dwa odbijając światło w najciemniejszym kawałku oka przestrożnie zabiję okna szmatami z ludzkiej pychy gdyż nie po drodze było dowidzenia
Tali Maciej Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 strasznie fajny, na pierwszy rzut oka może męczyć, lecz jak się przeczyta 2 i 3 raz to światłość bije po oczach (mam nadzieję, że to nie ze zmęczenia) fajnie operujesz słowem, jak dla mnie na plus nisko się kłanim i pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nieszablonowy wiersz do przeczytania kilkukrotnego i przemyślenia, + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taak i nie myśl że to jakaś zmowa ;)
Anna Kowalczyk Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Dziękuję Wam bardzo kochani =) Z pozdrowieniami Anna K.
nefertari Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 dla mnie za dużo przyozdobiony wymyślnościami. odpuściłabym sobie osobiście kilka z nich. byloby lżej, wiarygodniej, płynniej, nośniej:)) ale przeczytałam z przyjemnością
Anna Kowalczyk Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję - przemyślę to =)
Rekomendowane odpowiedzi