jasiu zły Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nie ma się czym tak podniecać bo przecież to tylko słowa mogę przestawić ikretil (...) mogę wers cały schować napisać że słońce świeci kiedy za oknem jest burza udawać piękną kobietę z już dawno uschniętą różą Czasem jest interpunkcja. czasemkompletnieolewam powciskam gdzieś ładne rymy gdy zajdzie taka potrzeba używam też symboliki jak było dwie zwrotki temu a czasem wszystko spierdolę zupełnie nie wiedzieć czemu użyję jakiegoś przekleństwa albo pojebię rytmikę i już się zaczyna kłótnia ze skurwysynem krytykiem nie wszystko się musi udać czasem poezja to heca pamiętaj więc to krytyku nie ma się czym tak podniecać
drewniane palce Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 drogi zły jasiu, dawno cie u nas nie widziałam, chyba sie jakoś omijamy. bardzo pomysłowe :D. i zapobiegasz za jednym zamachem zbędnej krytyce ;]. pomysłowe, przzyczepiłabym sie do czetgoś ale nie chce wyjść na 'krytyka skurwysyna'. pozdrawiam i zzamykam twarz ;D
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jasiu, ja też nie będę brzydkim skur******* albo krytykiem :) oryginalnie, podoba się pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jasiu czy cała złość z ciebie spłynęłą z tymi rymami? ja tam ci plusuję bo lubię rymy!
jasiu zły Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 I znów niezrozumiany... :( Nie chce mi się nawet tłumaczyć... :(((( Dzięki za komenty i pozdrawiam. PS Żadna złość ze mnie nie spłynęła.
drewniane palce Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ;/ żałuje że nie podołałam zadaniu. trwam z tobą w bezsilności ;p. opublikuj gdzieś gdzie mniej idiotów . pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 słowo twór stwo komercyjne bezapelacyjnie nie nieładnie takim słowo-tokiem tu my, am toking tu you, this ist lipaaaaa
jasiu zły Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ostatnio chyba moda na cytaty, więc sparafrazuję tekst z jednego z moich ulubionych filmów Mela Brooksa: "Wezwać tłumacza!"
stanislawa zak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 i znów niezrozumiany.... nie chciało mu się nawet tłumaczyć... grafomaństwem nie nazwał ... predysponowanych do odznaczeń
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to jest jak się jest wśród "dzieciaczków" no cóż nie każdy wszystko może zrozumieć nie każdemu chce się tłumaczyć ale stawiać pytajniki najprościej i oczekiwać na odpowiedź
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a mnie sie wsadzilo w glowe . jest tu cos napewno ciekawego . nie wszystko się musi udać czasem poezja to heca pamiętaj więc to krytyku nie ma się czym tak podniecać no nie wszystko musi sie udac ale ja i tak pozdrawiam pół plusowo jak i minusowo ;)
Rekomendowane odpowiedzi