Jay Jay Kapuściński Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 kupiła wnuczkowi czerwony samochodzik w drogim sklepie do którego chodziła jedynie zaraz po pierwszym tego dnia zrobiła wyjątek po dokonaniu zakupu odetchnęła świeżym powietrzem zachwycając się pięknem świata dokładnie szesnaście lat później tego samego dnia o tej samej godzinie wnuczek stał nad jej pomnikiem jedząc pestki i nerwowo rozglądając się dokoła no wyciągaj te łańcuchy, zaraz skup zamykają
Tomasz Pietrzak Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 poruszył mnie ten wiersz, a to ostatnio nie częsty przypadek, bardzo refleksyjny... pozdrawiam Tomek.
j.renata Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 haha i tu można Cię rozpoznać w paru słowach cała gorycz zgrabnie ujęta, a może dodana właściwie, jak vat zwarcie zawarta
Espena_Sway Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 powiedziane dosadnie, bez owijania w bawełnę. Jay Jay jestem na tak, podoba mi się bardzo pozdrawiam serdecznie zdołowana Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Niezły pomysł i pointa. Ale mimo, że lubię dosłowność, tutaj mi ona niezbyt pasuje.. pozdrawiam /Arek
Everygrey Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 kurka, mam dziś dobry humor. a tu nagle nadmiar rzeczywistości w jednym wierszu...zgrabnie i ciekawie...
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 dziękuję za komenty, miło Was czytać :) Iza - będzie wzięte pod uwagę, chociaż Twoja propozycja wygląda bardziej Twojo niż mojo ;) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi