natalia Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 wycinam dzieci główki uśmiechnięte w czapeczkach bez i nie zrobię z nich tapetę na słodszy sen będzie zabarwniej zawsze to lepsze niż ręce
Espena_Sway Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 minaturka ale z głebszym przesłaniem, pasuje do mojego dzisiejszego nastroju ;(. bardzo na tak duży + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 tragi farsa w niezłym wydaniu, pokój jak z trihlerów psychologicznych nisko się kłaniam i pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Naprawdę dobre... pasuje i do mojego nastroju (niestety / stety?) pozdrawiam /Arek
Roman Bezet Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo miniaturyzacji: za dużo słów ;) Może lepiej by brzmiało mimochodem? nie tak 'dokładnie' wprost? np.- zamiast: wycinam dzieci "wycinanka dziecinna z uśmiechniętych główek w czapeczkach bez i nie zrobię tapety żeby słodszy sen zabarwniej lepsze to niż ręce" Heh - jakoś polecialem po całości ;) sorry, ale wiesz Natali: dziś moje nogi... :)))) pzdr. b
natalia Opublikowano 11 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 dzięki Bezet za spostrzeżenia, może i słów za wiele, ale Twoja propozycja o dziwo nie pasuje mi zupełnie. Wycinanka dziecinna kompletnie rozwala początek a potem enterowanie... nie przemawia do mnie, ale dzięki za opinię:) Arku, Espeno, widzę że nastroje odwrotnie proporcjonalne do pogody? no właśnie, tylko czemu... Maćku, nie taki straszy ten thriller, gdy zapalić światło :) Dziękuję wszystkim za komentarze, właściwie niespodziewanie pozytywne :)
Rekomendowane odpowiedzi