Tali Maciej Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 obkleili rzeczywistość uśmiechem na bilbordach sloganowym populizmem idąc po ulicy patrzymy na ich twarze łagodnych baranków po naszej lwicy ich prawica i na odwrót powrót do korzeni iksujemy mniejsze zło kolejna kadencja pierdzących w stołki prawy do lewego głosuj więc kolego
Tali Maciej Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja się wogóle nie interesuje polityką, napisałem pod wpływem impulsu, jechałem przedwczoraj do krakowa, i będąc na zakopiance widziałem co kilkadziesiąt metrów te niewydarzone twarze na bilbordach, to mnie sprowokowało dzięki za koment nisko się kłaniam i pozdrawaim
Espena_Sway Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 heh, nieźle pokombinowałeś z tym wierszem, taki przepełniony ironią wyborczy 'felieton poetycki' - bardzo na tak pozdrawiam serdecznie po-wy-bor-czo Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dzięki, ale jak tu być poważnym w taki kraju, gdzie benzyna droga jak cholera, afera na aferze a na bilbordach Lepper, nic tylko się śmiać, dzięki za komentarz nisko się kłaniam i pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Lepper to dobry kombinator, uciułał te ponad 15% i jest zadowolony. co do wiersza; podoba mi się, przydaje się czasami wyłożenie swoich antypolitycznych przemyśleń, ja też mam podobne odczucia. Teraz wszyscy są mili, a po końcowym werdyckie się zacznie, ech.. + pozdr.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dobrze pomyślane.Ot prawdziwość naszych czasów. Pozdrawiam cieplutko. E.K
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Tematy polityczne otaczają z każdej ze stron... dobrze, że napisane z humorem (a nie kolejny beznadziejnie pesymistyczna wizja rzeczywistości). Brawa za zakończenie. pozdrawiam /Arek
Tali Maciej Opublikowano 11 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 dzięki za miłe słowa, wiersz miałbyć ironią , mmorzna by rzec tragifarsą na rzeczywistość nisko się kłaniam i pozdrawaim
Rekomendowane odpowiedzi