Tymon Taktyk Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Dusze sie na tej planecie Powietrza mi brak Dusze zostawiłem W innym siwecie Serca przepalony wrak Poganiają codzień w skzole ciecie A ja krusze swoje zycie w drobny mak pytają sie "dzieci czego chcecie" Ja nie chce niczego od "TAK" Wystarczy Szklanka Powietrza na uczucia ZNAK
Tymon Taktyk Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To moze ktoś skomentuje ...
Quimeen Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Wszyscy mają gdzieś, skoro autorowi nie chce się nawet błędów poprawić.
Tymon Taktyk Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Wezme to do siebie .. nie będe załsaniał sie dysgrafią ... bo jak sprawdze 10 razy to wszystko wyłape ;)
Nicolo_Paganini Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 E tam ... trudno jest poprawić swoje błędy jak ma sie dysgrafie .. ale jest to mozliwe choc wymaga dużo pracy ;) pozdrawiem
Quimeen Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 To jest lenistwo. Bo literówki widzi każdy.
Nicolo_Paganini Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie powiem Ci że swoje sprawdzam 5 razy i potem ktoś raz spojzy i widzi od razu coś a ja nie ... chodzi o to że dysgrafik nie przywiazuje dużej wagi do kształtów przez to robi literówki ...
Rekomendowane odpowiedzi