stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 mam postępującą awersję do głosowania co stawia mnie w ogonie demokracji a raczej jego awangardzie nie jestem odosobniona i tu nie będę tą co rzuca monetę by rozstrzygnąć kto ma rządzić w moim domu co cztery lata przestępuję z nogi na nogę co nie jest zbyt eleganckim zachowaniem zwłaszcza wobec sąsiadów moja asymetria nie wie jak sie zdeklarować raz kuleje na lewą raz na prawą nogę a może odwrotnie powodując ubytki w uzębieniu siądę w końcu na dupę i pierdolić będę przewagę kieszeni nad główkowaniem co włożyć do garnka zbiorniki puste a paliwo drożeje mimo iż tanieje paradoks tankju sklepy sprzedają przeterminowane masło ale i to nie ważne kto smaruje ten jedzie leczyć postępującą demencję- albo fora ze dwora pamiętajcie jestem jedną z was cokolwiek wysmażę to nie ma znaczenia dla tych co głodują za to mańkuci stali się nader wpływową mniejszością
stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 czytelniku! dobrąłeś do końca? należy ci się nagroda- bon pierwszeństwa na oddanie głosu!/ pozdrawiam serdecznie i to jak bardzo! he he
stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 TAK- nic w przyrodzie nie ginie a właścicielem jestem teraz JAS! złego?- nie! dobrego!
Samo zło Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ba! nawet bardzo... tylko od tego pierdolenia czasem szczęka boli
stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a ja myślałam że tylko M. to potrafią popatrz człowiek całe życie sie uczy,
Samo zło Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę, a nawet czuję (auuuuu)
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Stasiu,ale potrafisz wyczuć sytuację.Podoba mi się Twoja postawa.Pięknie to ''namalowałaś''.Mówię tak ,bo mnie lepiej wychodzi malowanie niż pisanie,ale się staram. Serdecznie Cię pozdrawiam i napisz jeszcze coś w tym stylu.. E.K
stanislawa zak Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ewo, dzięki jeśli ci się podobało zajrzyj do Tomkowych Tułaczy, he he pozdrawiam pa!
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 taak nadre mnie mądre ... tekst bardzo smaczny Pa
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 smaczny , czy pikantny? pa!
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm ... smaczny bo pikantny. Lubię pikanterię ... ;)
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 w wydaniU ??
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w wydaniuuu ? Twoim kochana Siostro ;) oj takie kochanie po wirtualnemu ...brrr(wstydź się Tomasz)
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 kochanie siostry to nie tylko grzech to kazirodztwo!!!! a wiersz tamten podzedł precz!!!!
Samo zło Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie. dlaczego;>, chyba nie przeze mnie?
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proste pytanie DLACZEGO?????
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 tylu winnych? nie przez ciebie Samo Zło ale dla ciebie zrozumiałam że nadto naiwny!, chyba! Tomku, miałeś rację! przeczytałąm jeszcze raz i won, paszoł !
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no coś ty ... to powiem(napisze), że zrobiłaś błąd. nie rób tak więcej ... na pewno nie TY ... buźka
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 to przeze mnie ... ok możemy się pokłócić na portalu, ale to chyba na dobre nie wyjdzie z niewinnego żartu wyszło coś takiego :(
Rekomendowane odpowiedzi