Nicolo_Paganini Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Pamietasz ten dzień kiedy całowałem Cie po szyji.. Pamietasz kiedy bylismy szczęsliwi ... Kiedy ostatni raz spojżałem w twe oczy ... A Ty odeszłaś bez Słowa ...} Uciekłaś.... Stałem sam .... Odeszła.. Zostałem sam ... nie ma cie jestem sam Nogi uginają sie podemną ze strachu.. Bojąc sie o przyszłość... Próbuje odnalezć siebie w nowym świecie .. Próbuje dalej zyć i zapomniec o tym co było ... DZiś w Dniu marzeń wszystko staje sie mozliwe .... wiersz ten jest moim pierwszy umieszczonym na forum wiec prosze o komentarze ... ;)
Quimeen Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 To chyba twój pierwszy wiersz wogóle.
fr ashka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hmmm... ort na orcie... :/ nieciekawe te zdania, takie nie poetyckie i temat z tysiąca wierszy... to narazie tyle, poczekaj na uwagi speców, oni powinni Ci powiedzieć co jest nie tak- ja się nie znam :) powodzenia! jesiennie, fr.ashka ;)
Nicolo_Paganini Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Czekam własnie na tą opinie speców :P speC ów nie znalazł Sie ;]
Rekomendowane odpowiedzi