Patryk_Nikodem Opublikowano 24 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 gdy z tobą stoję gdy ciebie widzę gdy ciebie czuję nienawidzę już patrzeć tym wzrokiem czerwonym od dymu wbijać szpilek o barwie jej ust czekać na kolejną traumę zabij mnie dobij mnie wreszcie obok w nadmiarze ludzi niezręcznie spaceruję gdzieś dalej nie mogąc wykrztusić słowa nienawidzę już kochać w tym śnie o zapachu jej włosów a rano skomleć jak pies zabij mnie bo nie umiem inaczej
stanislawa zak Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 aż tak tragicznie? koncepcja ciekawie snuje opowieść młodzieńca zakochanego do szaleństwa ale czy warto? tyle jest innych na świecie, pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 miłość ma dwie twarze patrząc na jedną człowiek lata ponad chmurami, a z kolei ta druga rozdziera serce podoba mi się ten wiersz ponieważ bardzo dosadnie ukazuję problem chemi w organiźmie też się z tymmęcze lecz nie umię tego wylać na papier, tobi się to udało nisko się kłaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi