ný byrjun Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 puchną ściany pod twoim spojrzeniem pościel w kącie pokoju światło parszywe każde miejsce z nadanym imieniem wykorzystane bezosobowo pociąga mnie twoja figura neurotyczne trawniki i rdza na wszystkich przełącznikach w brytyjskim buncie palić notatki z lodówki zapomnieć o sumieniu przeliczyć się po kościach
Roman Bezet Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale Cię przyszpiliło ;)))) Nie jest to złe, tylko zauważ rymy w pierwszej zwrotce (naprawdę myślałem, że będą do końca ;). Chyba "bezosobowO pociąga mnie"? Taki prawie bezpeelowy wiersz (w każdym razie: czasownikowo on bierny jest), ale gdyby udało się uniknąć w końcówce aż 3 bezokoliczników, byłoby lux :D Pomimo tylu uwag, wiersz pochwalam (w końcu niewiele Twoich wierszy coś do mnie mówi - a ten i owszem ;) pzdr. b
ný byrjun Opublikowano 21 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a to zabawne, bo jak juz któryś coś mówi jest męsko prymitywny :p dzieki za zajrzenie pozdrawiam nb
Agnes Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 nie wiem czy ten wiersz jest prymitywny, nie nazywałabym tak utworów tylko dlatego, że są w większym stopniu zrozumiałe dla odbiorcy niż inne (szczególnie Twoje). wybieram stąd kilka zdań i wyrzucam słowa, które są tylko niepotrzebnym ozdobnikiem. wyłania się wtedy jakaś prawda. pozdrawiam/a
ný byrjun Opublikowano 21 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prymitywna haha pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chacha ;/
simon thot Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie czuję tego, ale nie jest to złe.
Agnes Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale zawsze :) niech Ci będzie i tak nie wygram
ný byrjun Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chacha ;/ :?? a co prawda nie prymitywna?? pewnie widzisz inną. i lepiej nb
Roman Bezet Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz co, Bartoszku? Ty masz rację, masz. Tylko, że to, co widzimy, zależy tak samo od patrzącego, jak i od obiektu, na który. ;P pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi