stanislawa zak Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 mała kaczka dużej kaczce dała mały prezent w paczce sprawa będzie krótka wystrychnie duża małą na dudka choć jest gorsza w gadce
Ewa_Kos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 to będzie wszystko robione po cichu mała dużą wydutka na strychu w podzięce za paczkę która mała dała duża jej tego nie podarowała bo była po kielichu
stanislawa zak Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 po kielichu czy po dwóch mały kaczor chłopak zuch strych zamieni na salony - marny popis zniewolony wszak kaczorów tych jest dwóch!
Tomasz_Biela Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 wszak kaczorów tych jest dwóch!? toż to kaczor z kaczorem. ach znów okłamali zabawę. teraz tylko ciuś ciuś eh tak sobie coś wpisałem jakoż nigdy się tu nie pojawiam tak teraz na raz byłem nocna zjawa tymczasem pa pa dla kaczora i kaczora to nie koniec figla...
stanislawa zak Opublikowano 21 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 he he a tuś mi! łoranyści jak dobrze
Ewa_Kos Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 jak na początek kaczorki zgubiły wątek przecież nie o to chodzi czego Tomaszek dowodzi to taki proteścik kaczątek
stanislawa zak Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 po powiecie idą słuchy że kaczorów horda świeża pojechała do Siewierza malowany wzięli wóz by wyborców do nich zwiózł lecz ja w to nie wierza **** wąsa zgolił pan ze stoczni gdy wysłuchał tej wyroczni wierzy że koledzy małego na tron wsadzą i podzielą się tą władzą nie odstawią na tor boczny!
Barbara_Pięta Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Oj, ta bajka o kaczuszkach bardzo mi się podobuje ale pisać limeryków to ja wcale nie umiuję kłaniam się więc bardzo skromnie jeszczem raz pochwalić rada Twoją twórczość - jak inaczej tak bogatą w wiele znaczeń :-)))
stanislawa zak Opublikowano 22 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 och Basiu co ty mówisz umisz , umisz, pa
Rekomendowane odpowiedzi