Joe VVhite Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nieobecna w korytarzu tańczy karmiona szarańczami wyzwalające z dna przedmiotów rzeczy słowa zamieniają przyćmione serce w jasne I w środku dnia obudziły pulsujące drogi do gwiazd ktoś postanowił powiedzieć że kocha radują się w dywanach i ścianach aniołowie z opadającej ale radosnej nadziei to mała katastrofa tutaj nie zmieniło się nic a serca korytarz nadal drży
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 coś jest w tym tekście, co przyciaga; pozbyłabym się tylko wielkich liter, no i jednak trochę pocięła i pokombinowała z wersyfikacją [taa, jak zawsze zrzędzi ta Julka...] ------------ nieobecna w korytarzu tańczy karmiona szarańczami wyzwalające z dna przedmiotów rzeczy słowa zamieniają przyćmione serce w jasne i w środku dnia obudziły pulsujące drogi do gwiazd ktoś postanowił powiedzieć kocha radują się w dywanach i ścianach aniołowie z opadającej radosnej nadziei to mała katastrofa tutaj nie zmieniło się nic a serca korytarz nadal drży ----------- (ale nie jestem z tego co tu zrobiłam zadowolona, więc najlepiej, jeśli sama się zastanowisz - albo jak chcesz zostaw jak jest) pozdrawiam Cię serdecznie
Joe VVhite Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Dziękuję za komentarz Julio, bardzo mi się przydają rady :) potnę napewno choć narazie nie mam pomysłu moze coś ciekawego wymyślę:) pozdrawiam ciepło i serdeczne ! Dziekuję że zawsze mogę na ciebie Julio liczyć. ( jeah ! ) Joe vv :-)
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 cała przyjemność po mojej stronie :-), a wiersz na prawdę ciekawy
Joe VVhite Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 :D jak takie słowa słyszę od razu chce się żyć ! ( szczerze to siedziałam nad nim dłużej niż zwykle zastanawiałam się i zmieniałam kolejność, bardzo chciałam by mi sens nie uciekł , co tam forma forma moze się wymykać. pozdrawiam Julio serdecznie bardzo !:) Joe vv.
Rekomendowane odpowiedzi