stanislawa zak Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 malarze światła nowej epoki ołówek ślusarski za sierpień 21 w pośpiechu na sklejkach mroku zmienił bieg bez czerwonej farby najdziwniejszy obraz na świecie drogi do wolności dokument
Barbara_Pięta Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Świetne Stasiu, ale Ty sypiesz pomysłami jak z rękawa :-))). Pozdróweczka wieczorkowe/B.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Hm... masz dobre, zdrowe (w przeciwieństwie do moich) pomysły... mogliby w telewizji zamiast kolejnych programów o Solidarności, dać Twój wiersz... pozdrawiam /Arek
Lucyferia Piekielna Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Podoba mi się Twoje wyczucie - nie przesładzasz, nie jesteś patetyczna, a w tej tematyce o to bardzo łatwo się pośliznąć (poślizgnąć? o raju). W wierszu nie ma jednego zbędnego słowa, a gładko tworzą się obrazy, więc jeszcze plus za oszczędność formy. Jedyne, nad czym mogłabym pomarudzić, to wers: "zmienił bieg historii" - zbyt dosłowny w stosunku do bardzo dobrej reszty. bardzo ciepło wrześniowo pozdrawiam - Lucy :)
stanislawa zak Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ojLucy lucy ty mnie pędzisz , postaram się dorównać -dzięki Arku, podoba mi sie twoja interpretacja sytuacji, dzięki Basiu- czy ty czasem u ogrodnika nie przacujesz? serdelki! pozdrówka dla wszystkich!naj naj!
Tali Maciej Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 zaczyna mnie to drażnić, iż notorycznie popadam w zachwyt po twoich wierszach to chyba zazdrość tej lekkości, szlachetności pióra nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 och Macieju! nie bądzże taki , nie mówiąc nic o sobie,! dożyj mych lat a wystrzelisz nie jeden z armaty! pozdra
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 taaak..., świetny Stanisławo :-) bardzo mi się podoba (wiec po co więcej gadać :-)) pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 dzięki Julio, tak po co ja to robię w twoim wierszu w warsztacie, dzięki pozdr, serdeczne
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. porozmawiać - ja zawsze chętnie, ale do tego wiersza nie trzeba za dużo dodawać jest świetny :-) pozdrófka a za Warsztat dzięki wielkie
stanislawa zak Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 czy ty zawsze musisz ostatnie słowo, he he też ci dzięki1
Rekomendowane odpowiedzi