Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nad głową tłumu sto świateł śledzących pokornie pieśni z ust tysiąca i siedem nocy o trzecim nikt nie zapomina znowu od świtu nuty pozostaną w obłokach
stanislawa zak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 byłam czytałam ale jestem chyba nie na czasie nie kumam, pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. własnie tego się obawiałam, że nie będzie zrozumiany... cóż poczekamy na inne komentrze, może coś wyjaśnią... dzięki za wizytę pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tak sobie przemyślałam ,że chodzi o pieśni nabożne?dałaś mi do wiwatu!nic tylko myslę! serdeczne!
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 z podpowiedzi chyba tylko to, ze pisałam to w Taize :-)
stanislawa zak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 to może o kompozytorach? nie daję za wygraną! lubię szarady ale ta chyba mnie przerasta nie znam Taizy!!!pa
Julia Valentine Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://taize.fr/
stanislawa zak Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 obejrzałam i strasznie ci zazdroszczę tych widoków kościoły obrazy , chyba czaję , a ra w piaskownicy to TY?
Julia Valentine Opublikowano 1 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem to ja nie rozumiem ... :-)
stanislawa zak Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 bo ukazał sie zdjęcie dziewczyny w jakimś parku cz gdzieś tam, taka ładna z długimi włosami i zeszytem w ręce!
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-) mnie raczej na żadnym zdjęciu nie ma [choć go nie widziałam...] pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 szkoda bo właśnie tak sobie wyobrażałam ciebie1 pozdra,
Julia Valentine Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ależ ja zdjęcia nie widziałam ... :-) [może link.. :-)] pozdrófka
Rekomendowane odpowiedzi