ný byrjun Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 pomyliłem gwiazdy w porę przyszły do mnie weszły mi do ust zatrzymany na drzwiachna noc tego mi brakowało rozebrany z nienaruszonego umysłu szumią elektryczne gody a na poboczach łapię autobusy i na końcu; odmawiam chmury białe rozrzucanie obłędu następnym razem będziemy lepsi
Agnes Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nie chcę Cię denerwować :) ale : łapiĘ wiersz dla mnie nierówny, najsilniej zapamiętam początek zapisany kursywą. później irytuje powtarzalność takich form jak: zatrzymany, rozebrany końcówka mnie zadziwiła, względem autora, choć oczywiście staram się rozgraniczać peela. ambiwalentnie:) pozdrawiam serdecznie/a
ný byrjun Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 są tylko dwa takie słowa ale ok nierównosci nie rozumiem czemu końcówka dziwi względem peela?? dzieki za koment i pozdrawiam nb
Agnes Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 słolwa są dwa, ale blisko siebie nierówność rozumiem jako : są fragmenty bardzo dobre w moim mniemaniu i raczej słabe nie względem peela ale autora (końcówka), ale to osobiste wrażenie (więc nie brałabym go pod uwagę) pozdrawiam porannie/a
ný byrjun Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 chyba że tak chyba że tak to nie jest odpowiedź na moje pytanie :PP pozdrawiam porannie :)) nb
Agnes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie wyznanie wydaje się dość sentymentalne, a nawet nieautentyczne, mnie jakoś nie przekonuje i pozostawia w kwestii domysłów, jednak spełnienia (względem peela oczywiście) życzę bycia lepszymi a jakże. ps. lepiej wytłumaczyć nie umiem pozdrawiam/a
ný byrjun Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 następnym razem będziemy lepsi, jest jakoś dwuznaczne, ale z tematyki wiersza wynika ze chodzi o coś bardzo przyziemnego pozdrawiam nb
simon thot Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 III mi się bardziej podobała. Ale i tu jestem na tak ;)
Rekomendowane odpowiedzi