Anastazja.P Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 tak jakby nigdy nic jak przez próg użycza się bo tak wypada gdy brak szklanki z cukrem nie pamiętam kiedy wysypane słowa zamiotłam pod siebie by mieć więcej pijąc ze smakiem przecież nie słodzę
Iza Smolarek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie słodzisz, ale nie unikasz cukru w potrawach. On, biedaczysko, uważnie czyta listę składników, zapominając że siesta (a choćby i koma), to integralna część smakowitego posiłku ;) przytulam słodko Kot spośród piór Kury
Anastazja.P Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie słodzisz, ale nie unikasz cukru w potrawach. On, biedaczysko, uważnie czyta listę składników, zapominając że siesta (a choćby i koma), to integralna część smakowitego posiłku ;) przytulam słodko Kot spośród piór Kury nie czas na odpoczynek, jeszcze wy(o)lać trzeba :) Kocie - obrastasz w pióra :) Pozdrawiam - Anape
Iza Smolarek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja dałabym tak:jak gdyby nigdy nic przez próg użycza się gdy brak szklanki z cukrem nie pamiętam kiedy rozsypane słowa zamiotłam pod siebie chciałam mieć więcej pijąc ze smakiem a przecież nie słodzę - teraz jest rytmicznie. Pozdrawiam, dając futrzakom dyspensę na pozdrawianie ;) Kura rozkocona na amen
Roman Bezet Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 jak gdyby nigdy nic toż to z piosenki jakiejś! plagiat Ci chce Kura wstawić? :D Kolejny dobry wierszyk (bez imiesłowów? no, z jednym ;). Pomimo potoczności przedstawionej sytuacji sąsiedzkiej, peel jednoznacznie musi być kobietą (zaborczość: "pod siebie", kokieteria: "przecież nie słodzę"). pzdr. b
Anastazja.P Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanawiam się kto tu lepszą kobietą :) aż rwę się POD :) Pozdrawiam i Dziękuję Anape :)
Iza Smolarek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zaraz tam plagiat. Lepiej brzmi i tyle.
Roman Bezet Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "fu-fu" (taki zespół ;) pzdr. b
Anastazja.P Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "fu-fu" (taki zespół ;) pzdr. b fu-fu to również niesamowicie smaczna potawa wywodząca się z Togo i ja smakuje!!! :)) Anape.
Iza Smolarek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Togo i fufu? Toż to czysta pewresja! gdzie Mod3???
Anastazja.P Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zanim wyplujesz, musisz wsadzić do ust - a czy bedzie to w Togo czy u Mod3 - to siła perwersji - dlatego warto spróbować fufu :)
Roman Bezet Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kontempluje muszki na Halkidiki Tym razem masz rację. Ale krew bywa taka słodka (to a'propo wiersza, żeby nie było ;D pzdr. b
Iza Smolarek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za radę. Na razie nie skorzystam, za to poprzyglądam się Twoim akrobacjom z piórem, wierszem i cukrem - może przyda mi się w przyszłości. Zawsze lepiej jest znać słabe strony potencjalnej konkurencji ;) pozdr. kurka
Anastazja.P Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za radę. Na razie nie skorzystam, za to poprzyglądam się Twoim akrobacjom z piórem, wierszem i cukrem - może przyda mi się w przyszłości. Zawsze lepiej jest znać słabe strony potencjalnej konkurencji ;) pozdr. kurka Kurko masz zadatki na marketingowca, nie chcesz próbować - patrz :) pióro po promocji - akrobacje gratis :) Z przymrużeniem oka - Anape.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 witam. mnie tylk dziwia "wysypane słowa" tak jakoś nie z tego wiersza - zupełnie poderwane .... Iza Smolarek - napisała "Zawsze lepiej jest znać słabe strony potencjalnej konkurencji ;)" w co będziecie konkurowac ? :) mogę być JURY>>??
Anastazja.P Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danio ewentualnie mogę "rozsypać" możesz być Jury, pod warunkiem, że zaskoczysz jakimś szpagatem - literackim ofkorss :))
Daniel Piaszczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danio ewentualnie mogę "rozsypać" możesz być Jury, pod warunkiem, że zaskoczysz jakimś szpagatem - literackim ofkorss :)) nie nie rozsyouj bo to da się podciagnąc pod "rozsypane na szybie palce" i inne wielorazo... szpagatem? znaczy się chcesz abym na powrót stykał sie z efektem bolących jąder? naukowo udowodnione jest, że to nie zdrowe - patrz./ przykład z butelka szampana która wstrząsnięta musi znaleźc ujście...:)
Anastazja.P Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danio ewentualnie mogę "rozsypać" możesz być Jury, pod warunkiem, że zaskoczysz jakimś szpagatem - literackim ofkorss :)) nie nie rozsyouj bo to da się podciagnąc pod "rozsypane na szybie palce" i inne wielorazo... szpagatem? znaczy się chcesz abym na powrót stykał sie z efektem bolących jąder? naukowo udowodnione jest, że to nie zdrowe - patrz./ przykład z butelka szampana która wstrząsnięta musi znaleźc ujście...:) hehehe Paski "na powrót" heh! nie komentuję tego, natomiast jakimś uciskowym utworem literackim, mógłbyś wstrząsnąć wyobraźnią czytelnika :)
Rekomendowane odpowiedzi