Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W urwisko moich myśli Spadam często nielotny Uderzam o piaski miękkie Tkwię w pułapce samotny Czyżby pamiętny to czas? Ze zdziwienia oddech zatrzymany Znajomy piasek, znajomy głaz I tej gwiazdy promień szklany Kolejna chwila stracona mego bytu Szkrzydło połamane od dna odrywa Ręka moja ze złości, z zeszytu Chwilę na kartce papieru - zrywa [sub]Tekst był edytowany przez Piotr_Sanocki dnia 13-10-2003 17:41.[/sub]
Salva_j. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ręka moja ze złości, z zeszytu Chwilę na kartce papieru - zrywa oprócz tych dwóch ostatnich wersów ....całkiem ok....bardzo refleksyjnie:)
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki! A co do ostatnich 2-óch wersów, to są one sensowne i zrozumiałe, jednak trochę ukryte w chaosie. Pozdrawiam serdecznie
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Łapię chwile ulotne jak ulotka"- hehe.Cos mi sie tak skojazylo..
Rekomendowane odpowiedzi