Niesapominayka27 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 dotykam policzkiem chłodnej ściany poplątałeś mi myśli zasupłałeś mi sny kładąc na każdej chwili piętno zapachu wciąż go szukam pośród ubrań pod skórą w pierzastej strukturze poduszki za moment będziesz tu znów cały mój aż po koniuszki palców odczarowany
KwadRaT Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 I ponownie świetnie - teraz już wiem, największym atutem Twoich utworów jest po prostu genialna kobiecość. Ach, gdyby każda kobieta umiała się tak wypowiadać...
Niesapominayka27 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm coż można powiedzić na takie votum, skromnie spuściwszy oczęta powiem tylko dziękuję, za to także: Chyba każdy kto pisze ma czasem takie marzenie, żeby poruszyć czyjeś zmysły, emocje, 'poruszyć duszę' (P;)), a poza tym także skłonić do przemyśleń. Ja jestem zwolenniczką liryki pojmowanej uczuciowo dlatego tak miłe są dla mnie Wasze słowa. Jeszcze raz dzięki za komenty.
Rekomendowane odpowiedzi