Panienka z okienka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 proszę,spójrz już zasnął świat tylko deszcz lekko gra sonatę dzwonią krople jak klawisze wolniej coraz ciszej i spływają po szybie tak nieśmiało tak leniwie krople szkliste,lśniące,ażurowe, srebrne i koronkowe jedna po drugiej spadają szklane kuranty nam grają popatrz okna mokre od łez co wciąż się rozpływają i chcą nas zatopić by znikną swiat szary pełen żalu przynieś mi kropelkę deszczu i niech ciało moje pieści niewinna ciepła maleńka kropla w twych dłoniach zamknięta powoli oczy zmykam, zasypiam i w tobie znikam a nad nami perłowo-baśniowo kapią zwiewnie błyski srebrami tańczymy między kroplami deszczu rozświetlonego-rozdźwięczonego zasłuchani w deszczu rytm az po blady świt niech nas pieszczą deszcze jeszcze,jeszcze,jeszcze gasną już neony gwiazd sennie przeciąga się świat otwiera wielkie jasne oczy rozkłada błękitu parasol ptaki wirują na niebie jak wypuszczone latawce już ucichł deszczu rytm jest świt i ty bardzo dobrze wiesz, że ja czekam znów na deszcz
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 piękne:)))))))))))))))))))))))))))) też coś tu wkleję:))
fr ashka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panienko ;) do tego jest dział P bądź warsztat- chyba? ;) :P
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 w Z chyba też za bardzo się nie wyróżni:)
Rekomendowane odpowiedzi