Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Imię..........8.01.2001 Widzę Cię codziennie na szkolnym podeście Gdy ponad wszystkimi w powietrzu płyniesz Nie dla mnie - żebraka pałace królewskie Ty nie wiesz nawet jak mi na imię Czasem spojrzałeś w powagi milczeniu Topiłeś mnie wzrokiem , jak usta w winie I zdawało się,że wiesz o mym istnieniu Lecz ty pewnie nie wiesz jak mi na imię I nagle miłość zaiskrzyła, gdy zobaczyłeś Że na Twój głos łza mi z oka płynie Gdy po imieniu się do mnie zwróciłeś ...Jednak wiedziałeś jak mi na imię
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..Dorma.. :) ..jeśli pozwolisz.. ..przeoczę "Cię".. ..i "Gdy" pominę.. .."mnie" Topiąc wzrokiem.. ..jakby usta w winie.. ..Pozdrawiam.. :)
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ytoche sie wtedy zalamie rytmika tego wersu.. Dziekuje za uwagi, lecz nie mam w zwyczaju poprawiac swych wierszy, zwlaszcza zamieniac po jednym wyrazie, co i tak niewiele zmieni, wiec i tym razem nie zrobie wyjatku. :) Pozdrawiam
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak dla mnie za "szczeniacki". wiem że masz lepsze wiersze
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak dla mnie za "szczeniacki". wiem że masz lepsze wiersze
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..Dorma.. :) ..ja to tak czytałem.. :) ..nie proszę byś zmieniała.. :) ..Pozdrawiam.. :)
Rekomendowane odpowiedzi