Kacper2 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zamykasz oczy kiedy Ciebie całuję a smak Twoich ust uderza mi do głowy jak wino porzeczkowe zamykam oczy kiedy Ciebie całuję a świat wokół mnie wiruje jak szalony i kręci mi się w głowie zamykasz oczy kiedy Ciebie całuję zamykam oczy kiedy Ciebie całuję to takie proste dziewczynko [sub]Tekst był edytowany przez Kacper2 dnia 17-10-2003 13:22.[/sub]
De_Gol Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi ten tekst wydaje się nazbyt oczywisty. Mógł byś zostawić jakieś niedopowiedzenie. Poza tym wydaje mi się, że to proza tyle, że w strofy ułożona. Nie jestem jakimś wybitnym poetą, mam wyżuty sumienia kiedy kogoś krytykuję. Więc nie zwracaj na mnie uwagi. Każdy ma inną wizję na poezje. Pozdrawiam!!!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wybacz, że tak powiem, ale tym czymś nikogo nie powalisz na nogi, od kilku miesięcy czytam wszytkie wiersza na forum i według mojej opinii, to nędza, możesz się obrazić, ale zdania nie zmienię, postaraj się bardziej chętnie jeszcze coś przeczytam, wtedy będę miał pełniejszy obraz Pozdrawiam, Kai Fist P.S. ogólnie jestem wybredny ;) więc nie masz co się martwić
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zamykasz oczy kiedy Ciebie całuję a smak Twoich ust uderza mi do głowy jak wino porzeczkowe tylko tyle mi sie podoba...ale pisz dalej
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Beznadziejne zakonczenie.Czytam, czytam..Mylse sobie , ze nawet niezle sie ten wiersz zapowiada, a tu nic.Brak pomyslowej i oryginalnej puenty..
Kacper2 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..dzięki za komentarze...z różnych szuflad zresztą pisanych... zanim jednak dotrą do mnie ze swoją całą mocą i siłą zapadam w miękkość jesiennego popołudnia z kubkiem kawy i ...zamykam oczy...do zobaczenia...
Rekomendowane odpowiedzi