paula007 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie wiem, dlaczego Dlaczego to wszystko zniknęło Dlaczego zamiast siedzieć w zaludnionym teatrze, Oglądając komedię Śmiejąc się do rozpuku... Stoję w pustym kinie Którego szary ekran Doprowadza mnie do łez… Dlaczego?! Dlaczego nie wierzę, Że to, czego tak bardzo pragnęłam, Co miałam w zasięgu swojej dłoni Ulotniło się Jak wiatr I pozostał tylko szloch Szloch w pustym kinie
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech agentko ;) wiersz to raczej taki lamencik i wyżalenie, wszystko takie oczywiste i proste, tak wynika ze słów, myślę, że jak napiszesz coś jeszcze, ale bardziej tajemniczo i zmysłowo, tak żeby zainteresować czytelnika, to będzie dobrze:) kiedyś dasz radę P.S. według mnie słowo dlaczego jest tak bardzo popularne, że aż nudne, ale o tym to tylko pomyśl tak na przyszłość to tak ogólnie... i ot tylko moja opinia, Pozdrawiam, Kai Fist
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nic w wierszu nie ma. Jest pusty, bezsensowny, dołujący ... :( Przykro mi ale mi się nie podoba. Pozdrawiam PS. Próbuj dalej. Usiądź przy relaksującej muzyce i oddaj się natchnieniu... Pisz i jeszcze raz pisz ;)
Grzegorz_Sieński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 królujący pesymizm, oryginalny nastrój
Rekomendowane odpowiedzi