sonia_grusza Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w ciemnej celi zamknięta niesłusznie skazana tak niepewna swojego losu bez wiadomości z zewnątrz obłąkana ze strachu uderza drżącą ręką w kraty gdzieś tam umiera najbliższa osoba bezsilność po kawałku ją zabija wychodzi na wolność tylko po to by ktoś mógł ją opluć wyzwać od najgorszych pogardzić i zdeptać żyje- przynajmniej próbuje choć ludzkie słowa przeszywają jak sztylet i za gardło chwyta ludzka podłość
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaczęłaś ładnie, ale już było coraz gorzej. Brakuje mi tu sensu i przyczyny. Eh ... nie podoba mi się. Muisisz więcej popracować. To nie jest moja "ludzka podłość" tylko życzliwa rada. Życzę powodzenia. Pozdrawiam PS. Nie gniewaj się na mnie z powodu tego komentarza, gdyż ja także muszę się jeszcze sporo nauczyć :)))
sonia_grusza Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ta sytuacja miała miejsce naprawdę i ona została oskarżona o próbę morderstwa swego męża, po czym zamknięta w celi. gdy okazało się że jest niewinna po wyjściu na wolność była szykanowana i nikt jej nie wierzył
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Początek świetny, koniec okropny- zepsuł caly wiersz!!!
Rekomendowane odpowiedzi