Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA. Wzajemnej troski, Di

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wiesz, jakie wyczyniam szaleństwa na mojej budowie-przebudowie? Odwróciłem bieg schodów z parteru na piętro Zaczynają się z lewej, a były z prawej. Pomyślałem że będę mógł lepiej widzieć z głębi salonu, jak po nich schodzisz po grzecz/sznej nocy

To jeszcze nic, bo... "Zdjąłem strop z 24 m2 starej części i kazałem podwyższyć o 15 cm Już gotowe, sprawnie i estetycznie , za kilka dni wylewka... Jestem bardziej szalony niż TY? Potwierdź Siostrzyczko, że trochę podziwiasz moje szaleństwo

Opublikowano

@LessLove

jesteś lepszy niż ja bardziej szalony! O wiele bardziej ja …zorientowałam się, że moje pomysły…kosztują i powstrzymuję się jest mi bardzo, bardzo ciężko!

na mojej budowie montaż ogrzewania i przestój.. ( na schnięcie)

okazało się, że jakiś idiota ( niestety doskonale go znam ) zamontował odwrotnie wkład w kominie no  i mam teraz problem z Kominiarzem myślę, jak go rozwiązać ( problem lub kominiarza )

Opublikowano

@.KOBIETA. Czyli jesteście umówieni na poprawkę, dobrze. Wiesz, kominek to teraz kwestia bezpieczeństwa, zachowania... życia nawet

Masz trochę drzew w około, czy jest GOŁO? Tak awaryjnie do ogrzewania...

@.KOBIETA. A do rozpalenia ognia jest potrzebny 1 facet+ trochę drewna. Palacza "systemu awaryjnego" na zimę przygarnij, na wiosnę możesz zmniejszyć personel. Jaki masz piec, przypomnij... Czyżby gazowy? Ogrzewanie podłogowe...

Opublikowano

@LessLove

tak

wezwałam tego idiotę ( przepraszam, to nie moje słowa- tylko Kominiarza ) i rozkazałam wyjmować tą rurę, którą odwrotnie zamontował zadeklarował coś w tym stylu: jeśli coś da się włożyć, to również można to wyjąć zatem poczekam sobie spokojnie!

Opublikowano

@.KOBIETA. Chciałbym Cię przytulić za ten stres, więc tylko na odległość

@.KOBIETA. Pisałaś kiedyś, że masz ciekawą szansę (chyba zawodową) Układa się po Twojej myśli? Chętnie bym Ci kiedyś pomógł w czymkolwiek Tylko rur w kominie nie potrafię przestawić, przepraszam