OBYWATEL ŚWIATA DO ARCHITEKTÓW WOJNY
-
Ostatnio w Warsztacie
-
WarszawiAnka 3 900
@LessLove : Dziękuję. Artystyczna natura (poety, malarza, muzyka) zawsze towarzyszy codziennemu życiu, chociaż nie zawsze je przenika. Moja przerwa w poezji to przede wszystkim zaangażowanie w życie zawodowe (cyferki i papierki, ale też oddanie pracy). Zaskakujące jest to, że w tym okresie przyszła Wielka Miłość - ale wtedy w ogóle nie pisałam. Powstał tylko jeden (słownie: jeden) wiersz. Może go opublikuję, bo mnie w pewien sposób zainspirowałeś. Wiersze o tym uczuciu zaczęłam pisać dużo później - właśnie tu...:)
Przykro mi z powodu Twojej żony. Twoje słowa poruszyły mnie. Wiersz, o którym wspomniałam powyżej ma tytuł "Żona".
A co do własnej muzyki... Czasem po prostu zaczynam ją słyszeć, narzuca mi się. Komponuję "w głowie", bo nie mam wykształcenia muzycznego (poza zwykłym, szkolnym). Troche sobie amatorsko przygrywam na instrumentach ze słuchu. Nut nie czytam.
Ciekawą rzeczą jest, że kiedy opublikowałam tu pewien wiersz, jeden z Użytkowników zasugerował, że mogłaby to być piosenka. Poszłam tym tropem i... jest. :)
0
-
-
Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach
-
- 28 odpowiedzi
- 629 wyświetleń
-
- 28 odpowiedzi
- 743 wyświetleń
-
- 24 odpowiedzi