Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Poet Ka

Poet Ka

@Alicja_Wysocka niczego już więcej nie dodam- jest pełen ciepła, i sentymentalizmu, ale takiego, który ma pod sobą wszystkie inne...

Poet Ka

Poet Ka

@Alicja_Wysocka niczego już więcej nie dodam- jest pełny ciepła, i sentymentalizmu, ale takiego, który ma pod sobą wszystkie inne...

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Charismafilos człowiek się uczy i rozwija całe życie .... Z pewnością byly zaskoczone podarunkiem, bardzo sympatyczny i niebanalny gest. 
    • @viola arvensis  Lekkie masz pióro, wyraża to co chcesz wyrazić. Wiersz o miłości toksycznej, trudne porusza struny. Nie ma miłości prawdziwej bez WOLNOŚCI. Tutaj można się rozwinąć, gdyby ktoś miał takie życzenie. miłej niedzieli
    • @aff no to niestety faworytów mamy przeciwnych ;) A któż powiedział, że szminka tylko do ust...?;) @wiedźma ciekawy eksperyment to był, i obie panie do podobnych wniosków doszły ;) Niemniej czułem się zaopiekowany, jako niezdarny mężczyzna w świecie kobiecych niuansów, parę nowych słów się nauczyłem i dowiedziałem się, że każda szminka ma... krycie?!?! ;)
    • ~~ Spełniajmy swoje marzenia - bazując na zaradności, zdolnej wykrzesać je przecież pomimo chwilowych trudności ... Lecz dziś jesteśmy na wczasach, więc luz zupełny ma nastać - przywołajmy go w sobie; ma nami zawładnąć i ... basta!! Niech nasz będzie ten wieczór - taki do końca. Bawmy się wiec radośnie do wschodu słońca - lub nawet jeszcze dłużej, przez cały ranek ... Na bok niech zejdą plany czynione przed urlopem i podążajmy nadal tym oto, nowym tropem ... Wieczór taneczny dzisiaj nad wyraz ciekawy - gdyby tak jeszcze bardziej los był dla nas łaskawy ... Partnerstwo w tańcu sprzyja zażyłym znajomościom, a przecież tak niedługo razem będziemy gościć tu, w Ośrodku Wczasowym ... Zostawmy więc nastroje - te bardziej minorowe na powroty do domu, pracy, środowiska ... Dzisiaj niech luz wszelaki z naszych postaci tryska ...!! Niech nasz będzie ten wieczór - taki do końca. Bawmy się wiec radośnie do wschodu słońca - lub nawet jeszcze dłużej, przez cały ranek ... ~~
    • @Kamil Olszówka Dziękuję Ci za ten wiersz, za wspomnienie "pobłogosławionej wodą święconą" zbrodni na niewinnych, bezbronnych ofiarach. Nie potrafię, mimo licznych prób, zrozumieć motywów postępowania morderców, poza diabelskim zezwierzęceniem w odbieraniu życia innym ludziom. Zbrodnia uświęcona przez popów wciąż czeka na wyznanie winy i prośbę o przebaczenie ze strony narodu splugawionego religią nienawiści.  Niestety taka  sama plugawa nienawiść rasowa i pogarda podbudowana religijnie ideologia jest widoczna w Gazie, jak wcześniej w rewolucjach, w ideologicznych szałach w Azji...  a według mnie również w upartym budowaniu totalitarnego "nowego ładu" i "nowego człowieka" w UE, który nie pokazał jeszcze wszystkiego, do czego prowadzi. Nadal żyjemy w "ciekawych czasach".
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...