Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Poet Ka

Poet Ka

@hollow man 

Nie odczytywałam mojego wiersza w ten sposób, że stawiam się w jednym szeregu z wielkimi.

Raczej, że w oparciu o tradycję poetycką, zadaję pytanie o siebie

i swoje credo.

Dlatego wcześniej nie zrozumiałam delikatnego zwrócenia mi uwagi na to, z kim się postawiłam w szeregu

i odebrałam pochwałę dosłownie. Pomyślałam sobie- kurczę, chyba ostatnio piszę lepsze wiersze🤩!

Dopiero teraz, kiedy zaakcentowałeś w swojej miniaturze skromność, dotarło to do mnie.

Dlatego zdenerwowałam się

i w pierwszej wersji odpowiedzi, zamiast kwiatka, wysłałam grzybka🤔!

Tak, zawsze trzeba o tym pamiętać. 🤣💋

Poet Ka

Poet Ka

@hollow man 

Nie odczytywałam mojego wiersza w ten sposób, że stawiam się w jednym szeregu z wielkimi.

i swoje credo.

Dlatego wcześniej nie odczytałam delikatnego zwrócenia mi uwagi na to, z kim się postawiłam w szeregu

i odebrałam pochwałę dosłownie. Pomyślałam sobie- kurczę, chyba ostatnio piszę lepsze wiersze🤩!

Dopiero teraz, kiedy zaakcentowałeś w swojej miniaturze skromność, dotarło to do mnie.

Dlatego zdenerwowałam się

i w pierwszej wersji odpowiedzi, zamiast kwiatka, wysłałam grzybka🤔!

Poet Ka

Poet Ka

@hollow man 

i swoje credo.

Dlatego wcześniej nie odczytałam delikatnego zwrócenia mi uwagi na to, z kim się postawiłam w szeregu

• Dodaj nową pozycję...