hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) pisany los człowieczy życie wędrowaniem zbyt ciemne drogowskazy kamień do kamienia kamień Edytowane 2 godziny temu przez hollow man (wyświetl historię edycji) 3
Charismafilos Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man nie lubisz Ty reżiowego pisania, nie lubisz ;) A co aplikacja jakaś, że aktualizację trzeba ściągać? ;) Nie łatwo wcisnąć mózg w schemat i wypluć potem coś z sensem ;) Ale jak na Ciebie bracie - to zuch, trója na szynach. 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Charismafilos Po poprawkach pewnie nie jest lepiej. Ale będzie...
Charismafilos Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man sylaby połapałeś... tylko jakiś kamień Ci upadł na końcu ;) Doceniam wysiłki - to miłe, ale nic na siłę :) Poprawiłeś się na 4+ ... a ja myślałem, że to takie proste i każdy potrafi.... 1
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Charismafilos No wiem, że ten ostatni kamień nie zgrywa, ale wiesz... To tak musi być. W każdą zasadę wpisane są tajemne reguły łamiące ją.
violetta Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man jeszcze, żeby diament:) 1
Charismafilos Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man niereżiowy jesteś Bracie, to się ceni... w opozycji do reżimu ;) 1
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Charismafilos Reżim dobra rzecz gdy rozumie własne ograniczenia. W przeciwnym wypadku - delulu.
Charismafilos Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man ten reżim nie przymusza.... zachęca jedynie ;) może też inspiruje... 1
Rekomendowane odpowiedzi